Welkom op de clubpagina van MBC'13 in Maasbracht. Als grote trotse voetbalclub van Limburg leiden we talenten op vanaf 3 jaar en ouder. Lees meer over onze vereniging.

De afgelopen tijd hebben we een nieuw thema ontwikkelt en getest, nog niet alle gedeeltes zijn beschikbaar, de teams en wedstrijd pagina's zijn nog in ontwikkeling en worden later toegevoegd, ook de sponsoren worden zo snel mogelijk opnieuw toegevoegd, de nieuwe sponsor afbeeldingen zijn nog in aanvraag bij de verschillende sponsoren.

Webshop
Verder is ook de nieuwe webshop van Wim Slangen ontwikkeld en is er weer een aparte MBC'13 gedeelte, welke weer te vinden is in het menu onder 'Webshop'.

PDF viewer verwijderd
In het verleden werden heel veel pagina's gepubliceerd als PDF, als het goed is zijn nu alle pagina's omgezet naar tekst zodat deze op mobiel ook goed leesbaar zijn en ook via Google te vinden zijn, wat het gebruikersgemak van de website moet verhogen.

Nog niet alle berichten zijn omgezet, hier kan momenteel een vreemde tekst staan met een url naar een pdf bestand, deze berichten worden nog zo snel mogelijk omgezet naar tekst.

Onder vind u nog problemen bij het bezoeken van de website?
meld deze dan aan ons zodat wij deze zo snel mogelijk kunnen oplossen.