Is uw zoon of dochter 3 tot en met de 12 jaar oud, dan willen wij uw zoon/dochter graag uitnodigen voor de Oranjefestival van de KNVB bij MBC’13 op 12 mei a.s. te Maasbracht.  De activiteiten starten om 12:00 uur en eindigen om 14:00 uur.

Klik hier om je aan te melden!

Wij ontvangen graag enthousiaste jongens en meiden die willen kennismaken met voetbal. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maken we er een leuke middag van. Heb je geen vriendje of vriendinnetje om mee te voetballen, dan is dat geen probleem. Iedereen is welkom!

We hebben voor deze dag een leuk programma gemaakt met allemaal leuke activiteiten, die ook de grote voetballers van Ons Oranje teams(v/m)

Heb je geen voetbalschoenen geen nood, kom dan met normale sportschoenen meedoen. Makkelijke kleding zodat je vrij kunt bewegen is gewenst.

Met sportieve groet,

MBC’13, sportpark Mortelskoel

Klik hier om je aan te melden!