Maasbracht Baek Combinatie

Vandaag: Woensdag 20 Januari 2021

Corona maatregelen van MBC’13.

 

Algemeen geldt de regel: Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen.

Zo houden we ons sportpark veilig en verantwoord en brengen we geen andere leden/vrijwilligers in gevaar.

Op het gehele complex geldt 1.5 meter afstand houden van elkaar.

Op verschillende gebieden lichten we onze maatregelen toe:

Accommodatie:

  • Kleedlokalen zijn gesloten, er is geen mogelijkheid tot douchen.
  • Kleedlokaal 1 is open tijdens de training voor eventueel gebruik van het toilet en om jassen op te hangen.
  • Kantine en terras zijn gesloten.
  • Geen toegang voor ouders en andere volwassenen die geen directe functie hebben bij MBC’13 tot het sportcomplex met uitzondering van, 1 begeleider per kind, bij het kaboutervoetbal “tijdens trainingen” op zaterdag ochtend.

 Tijdens trainingen:

  • Onze kabouters mogen blijven voetballen, maar laten we wel allemaal samen zorg dragen voor het opvolgen van de reeds geldende en veranderde regels. De kabouters kunnen niet alleen komen, vanwege de jonge leeftijd. 1 volwassene brengt het kind en is daarom begeleider. We zullen pionnen klaar zetten rondom het veld achter de omheining op 1.5 meter onderlinge afstand. Bij elke pion kan dan 1 volwassene staan. Alleen op die manier kunnen we het kaboutervoetbal in deze coronatijd voortzetten. Wij verwachten hierin van jullie allemaal volledige medewerking en opvolging van deze regels.
  • Jeugd t/m 17 jaar kan onbeperkt trainen.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder mag trainen, maar alleen in groepen van maximaal 4 personen. Dit betekend een duidelijk afbakening van de trainingsruimte met pionnen of hoedjes voor het trainingsgebied voor 4 personen. Er kunnen meerdere trainingsgebieden uitgezet worden op het veld om zodoende iedereen van 18 en ouder te laten trainen.

 Wedstrijden:

  • Er zijn geen wedstrijden met andere verenigingen of in competitieverband;
  • Binnen MBC’13 mogen onderling wedstrijden of partijvormen worden georganiseerd voor jeugd t/m 17 jaar.
  • Geen toegang voor ouders en andere volwassenen die geen directe functie hebben bij MBC’13 tot het sportcomplex.

 

 20-11-2020.

© 2021 MBC'13.nl | Website: Kees Gerbers | Admin Panel