Maasbracht Baek Combinatie

Vandaag: Zaterdag 28 Maart 2020

Aanvullende maatregelen Corona virus

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.

Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden, activiteiten, of andere grote bijeenkomsten, kunnen organiseren.

Dit betekent dat we genoodzaakt zijn alle poorten te sluiten. Dat er niemand mag voetballen op het complex.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij.
De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

Houd de website, nieuwsbrief, facebook en instagram in de gaten voor wanneer de activiteiten weer worden hervat.

Kienen.

Ook het kienen zal in deze periode niet doorgaan.

Bestuur MBC’13