Maasbracht Baek Combinatie

Vandaag: Vrijdag 03 April 2020

Oproep voor nieuwe vrijwilligers jeugd MBC’13

 

Beste senioren leden, ouders, grootouders of voetballiefhebber.

We hebben gemerkt dat we binnen de jeugdafdeling van MBC’13 met een te kleine groep hard aan de kar moeten trekken. Hierdoor is het voor het komende seizoen niet langer vanzelfsprekend dat we voldoende leiders en trainers hebben. Het aantal leden/ouders die voor een langere periode vrijwilliger willen zijn, neemt af…… gelukkig ook vele uitzonderingen. Het lijkt erop dat we vergeten dat voetbal een teamsport is.

Naar mijn mening zijn ouders een onderdeel van MBC’13 en nodig om voor het komende seizoen (en de seizoenen daarna) onze jeugdleden te kunnen laten voetballen..

Willen we volgend jaar alle spelers kunnen laten trainen en wedstrijden laten voetballen, hebben we nog zeker vijf trainers/leiders nodig. Zowel voor de jongere spelers als voor de oudere jeugd.

Daarom deze oproep: meld u in het belang van onze jeugd aan als vrijwilliger. U hoeft niet drie keer per week op het veld te staan als dit niet past. Wanneer we per team twee/drie trainers en begeleiders hebben, kan één keer in de week ook al voldoende zijn.

Alle hulp is noodzakelijk om alle spelers het komende seizoen te kunnen laten voetballen. Wil je met mij het gesprek aangaan en/of je aanmelden als vrijwilliger, stuur een reactie naar info@mbc13.nl.

Je krijgt altijd een reactie (ook al kan deze met de vakantieperiode in het vooruitzicht even op zich laten wachten).

 

Met vriendelijke groeten, Adri Jacobs