Corona maatregelen van MBC’13.

rev. 19-11-2021

Beste leden,

Sinds 13 november zijn er in Nederland nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbal. Zo zijn toeschouwers, bezoekers niet langer toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen en wordt iedereen verzocht de accommodatie na afloop van een training of wedstrijd zo spoedig mogelijk te verlaten. Dit geld ook voor sporters die klaar zijn met hun sportactiviteit en dan worden gezien als bezoekers. 


Kantine:

Helaas hebben wij, met pijn in ons voetbalhart, besloten dat de kantine voorlopig dicht is. Er is wel een afhaalpunt aan de deur van de bestuurskamer waar koffie, thee en andere consumpties afgehaald kunnen worden. Zo dragen wij als voetbalverenigingen bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt. Toiletten zijn wel open.

Algemene regels:

  • houd buiten het sporten om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand; 

Het coronatoegangsbewijs is verder nog verplicht vanaf 18 jaar op:

  • Alle binnensportlocaties ( zaalvoetbal).
  • En kleedlokalen

Vrijwilligers:

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn (zowel betaald als vrijwillig) geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen als ze voor het uitoefenen van hun functie aanwezig moeten zijn. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers; 

19-11-2021.