Rabo club support 2021

Rabobank Roermond-Echt draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij wederom Rabo Clubsupport. Het sponsorbedrag van €200.000,- wordt verdeeld over het aantal stemmen dat wordt uitgebracht. Ook wij doen mee aan de Rabobank Clubsupport. Van 4 t/m 25 oktober mogen leden van Rabobank Roermond-Echt stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard!

Dit jaar kunnen leden van Rabobank stemmen op 3 clubs. Stem op MBC’13 https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=225627

Selecteer in het overzicht, na u stem uitgebracht te hebben op MBC’13, twee andere clubs. Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden ook stemmen geven aan onze samenwerkende Maasbrachter verenigingen.
Stg. Kindervakantie Werk Maasbracht
Sport Vereniging Atalanta
Harmonie St. Cecilia Maasbracht of
Waterscouting De Oude Tip

Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan is er geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.
Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een stemcode. Deze stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op: de stemcode kan niet worden overgedragen aan anderen.

Bedankt voor u stem.