Corona maatregelen van MBC’13.

rev. 24-09-2021

Beste kantine bezoekers.

Zaterdag 25 september, bij de start van het competitievoetbal, gaat de 1,5 meter afstand er af. Iedereen mag weer naar de club komen om zijn of haar team aan te moedigen. Geen beperkingen meer in aantallen voor supporters langs de lijn en voetballers op het veld of in de hal. Met elkaar dus weer genieten van al het moois wat voetbal te bieden heeft.Horeca en sport
Ook voor de horeca vervalt de 1,5 meter vanaf 25 september. Echter heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig. Voor de sportkantine, die wordt gezien als horecagelegenheid, zijn er een aantal uitzonderingen.

Er is geen Coronatoegangsbewijs nodig:

  • voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken; 
  • het staand nuttigen van afgehaald eten en drinken. 

Daarom zijn alle stoelen/krukken verwijderd zodat er geen zitplaatsen binnen zijn. Buiten zitten mag wel. 

24-09-2021.